6 juny 2017

La campanya ‘Hi ha nenes amb penis i nens amb vulva’, premiada a Barcelona

La iniciativa de l’associació de famílies de menors en situació de transsexualitat Chrysallis Euskal Herria ha obtingut tres premis en el XI Festival Internacional de Publicitat Social.

La campanya “Hi ha nenes amb penis i nens amb vulva. Així de senzill “, promoguda per l’associació de famílies de menors en situació de transsexualitat Chrysallis Euskal Herria, ha obtingut tres premis en el XI Festival Internacional de Publicitat Social.

Aquesta campanya consistia en un cartell amb un dibuix de quatre nens -dos d’ells transsexuals- nus, corrent i somrient. Aquesta imatge, obra de l’il·lustrador Kepa d’Orbe, es va col·locar en les marquesines d’autobusos de Sant Sebastià, Vitòria, Bilbao i Pamplona, ​​així com al metro de Bilbao, del 10 al 16 de gener.

En un comunicat, Chrysallis Euskal Herria ha informat que el cartell ha guanyat els premis al Millor Missatge en projecte o acció social; a la Millor Eficàcia en campanya publicitària social, i a la Millor Eficàcia en peça gràfica exterior social.

L’associació basca va encarregar la campanya a l’agència de publicitat biscaïna Alan & Poe després d’haver obtingut 30.000 dòlars d’un donant anònim, i amb l’objectiu de donar visibilitat a “una realitat desconeguda”, segons s’indica a la nota.

ccccccchrysallis-campana-castellano-txikia_foto610x342