12 novembre 2017

Biblioteca RFJ: Dia Mundial de la Filosofia

Bon dia famílies,

El proper dia 17 de novembre és el dia mundial de la filosofia des de la biblioteca han preparat dues activitats infantils pels dies 18 i 25 especialment per infants sobre aquesta temàtica:

– Dissabte 18 de 12 a 13.30 h. Taller en motiu del dia de la filosofia “Olora, toca i mira: A partir dels llibres que hem llegit i seguint el model de les etiquetes del vins, crearem una etiqueta per al vi que ens identifica, on hi posarem el nostre origen, la collita, la bodega, la temperatura…” a càrrec de Noemí Caballer. Infants a partir de 5 anys. Sala taller infantil.

– Dissabte 25 d’11 a 12.30 h. Taller de filosofia visual “Juguem al joc Jo persona, un llibre -joc que convida a jugar i a pensar sobre dues grans preguntes: Qui sóc i que sóc?” a càrrec de Susana Torrón. Infants a partir de 8 anys. Sala taller infantil.