17 novembre 2018

Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels

Famílies,

Aquest mes de novembre comença el XXII Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels.  La primera pel·lícula que es projectarà serà Els increïbles 2, que es podrà veure el 24 i 25 de novembre. 

El Cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, forma part del CINC. Es tracta d’una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català.

Aquest Cicle ofereix un film en català al mes destinat al públic més jove de la ciutat. Les entrades per a qualsevol d’aquestes projeccions tenen un preu únic de 4 euros, que s’aplica a tothom sense necessitat de presentar cap tipus de val de descompte.

Les projeccions dissabte 24 de novembre (16 h) i diumenge 25 de novembre (12 h).
Els increïbles 2 als Yelmo Cines Castelldefels, L’Ànec Blau.