Agenda

14 octubre 2018

Estels per la Pau

L’esdeveniment “Estels per la Pau”, és un acte de denúncia pública sobre l’avanç dels conflictes armats en el món actual. La jornada, que tindrà lloc el dia 14 d’octubre a la Plaça de les Palmeres, de la Platja de Castelldefels, compta amb un ampli nombre d’activitats lúdiques i educatives per a tots els públics.

La Fundació Comparte, com a promotora de l’esdeveniment, convida a tots a participar d’aquest acte simbòlic, que té com a activitat central l’aixecament de Estels per la Pau al món.

Tenim com a objectiu reunir al major nombre de persones i institucions entorn a la denúncia de l’actual i progressiu deteriorament de la Pau Mundial.

Programa

La jornada començarà a les 11.00 hores i finalitzarà a les 19.00 hores.

Activitats destacades

  • Activa la Pau. Difusió de projectes de Cooperació i Pau desenvolupats per la Fundació Comparte, impulsora de la jornada.
  • Tallers d’Estels. (11 a 14:00 i 16:00 a 19:00) Pintar, muntar i fer volar els estels per la Pau. Involucrarem als nens i a les famílies per tal que construeixin el seu estel amb un missatge de pau.
  • Activitats artistiques. Muntarem un escenari on es realitzaran actuacions artístiques i musicals, buscant sempre la participació del públic assistent.
  • Vola per la Pau. La asociaciò Barcelona Estels, el club Mira Mira, el equip acrobatic Vortex participan amb 10 Estels gigants i 40 estels artistics.

-Demostració de vol: Al llarg del dia, tindran lloc diferents tipus de vol a càrrec d’especialistes i associacions d’aficionats als estels de Catalunya. Els mes destacats son Barcelona Estels i el Ventilador, autentics professionals del vol.

-El jardí del vent: Animals, plantes, organismes i figures elaborats amb materials molt lleugers “ballen” amb el vent i conviuen amb harmonia en aquest particular jardí plantat a la sorra de la platja.

-Volem per la Pau. Es proposaran volades massives al llarg del dia.

  • Taller de maquillatge i zona d’inflables. Els més petits tindran l’oportunitat de pintar-se la cara, fer un taller de Tattos o un jardi del vent. Si encara no estan cansats podran saltar als inflables que instal.larem a la plaça de les Palmeres.