Natació Cicle Infantil (P3, P4 i P5)

Benvolguts pares / tutors,

La natació per a P3, P4 i P5 s’organitza en col·laboració amb l’ajuntament i el poliesportiu Can Roca. Aquestes classes de natació extraescolar començaran a l’octubre.

Durant la reunió del dia 22 de setembre, volem informar-vos de com podeu fer la inscripció, l’horari i altres temes relacionats amb aquesta activitat.

Si la vostra família ja és socia del poliesportiu Can Roca, preguem que porteu el carnet de soci del vostre fill/a a la reunió. A més a més, contractarem una assegurança específica per a natació que té un cost de 5 euros. Agraïm que ens lliureu els 5 euros a la reunió (només es pot lliurar a la reunió!)

Dia: 2017.09.22
Hora: 17:00 Lloc: Menjador del col·legi (primera planta)
Documents: Carnet de soci del Poliesportiu (si sou socis, porteu-lo a la reunió)
Segur: 5 € en efectiu (portar a la reunió)

En el cas de rebre més inscripcions que les places disponibles, es farà un sorteig amb tots els nens (independentment de si ja van fer natació l’any passat o no). Volem deixar clar que, si voleu inscriure el vostre fill a, us heu de comprometre durant l’any escolar sencer (d’octubre a juny). Si es fa un sorteig i li toca una plaça al vostre fill / a, el / a ocuparà una plaça per a tot l’any, i hi haurà altres nens que no podran gaudir d’aquesta activitat per la limitació de places. Per això demanem un compromís per part de tota la família a l’hora d’anar a natació.

L’activitat extraescolar de Natació de Cicle Infantil (P3, P4 i P5) començarà a l’octubre en els següents horaris:

 

Horaris:

  • Dimarts de 16:45 a 17:30
  • Dimecres de 16:45 a 17:30

Si voleu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, per email: extraescolar.ampacr@gmail.com

Una salutació,

Comissions Extraescolar i Casal d’Estiu