Natació Cicle Infantil (P3, P4 i P5)

Famílies,

Estem a la recta final de la natació extraescolar i com cada any destinem una setmana perquè tots els pares puguin veure l’evolució dels seus fills.

Aquest any la jornada de portes obertes serà de 22 al 28 de maig, adjuntem carta informativa.

*******************

Benvolguts pares / tutors,

La natació per a P3, P4 i P5 s’organitza en col·laboració amb l’ajuntament i el poliesportiu Can Roca. Aquestes classes de natació extraescolar començaran a l’octubre.

Durant la reunió del dia 22 de setembre, volem informar-vos de com podeu fer la inscripció, l’horari i altres temes relacionats amb aquesta activitat.

Si la vostra família ja és socia del poliesportiu Can Roca, preguem que porteu el carnet de soci del vostre fill/a a la reunió. A més a més, contractarem una assegurança específica per a natació que té un cost de 5 euros. Agraïm que ens lliureu els 5 euros a la reunió (només es pot lliurar a la reunió!)

Dia: 2017.09.22
Hora: 17:00 Lloc: Menjador del col·legi (primera planta)
Documents: Carnet de soci del Poliesportiu (si sou socis, porteu-lo a la reunió)
Segur: 5 € en efectiu (portar a la reunió)

En el cas de rebre més inscripcions que les places disponibles, es farà un sorteig amb tots els nens (independentment de si ja van fer natació l’any passat o no). Volem deixar clar que, si voleu inscriure el vostre fill a, us heu de comprometre durant l’any escolar sencer (d’octubre a juny). Si es fa un sorteig i li toca una plaça al vostre fill / a, el / a ocuparà una plaça per a tot l’any, i hi haurà altres nens que no podran gaudir d’aquesta activitat per la limitació de places. Per això demanem un compromís per part de tota la família a l’hora d’anar a natació.

L’activitat extraescolar de Natació de Cicle Infantil (P3, P4 i P5) començarà a l’octubre en els següents horaris:

 

Horaris:

  • Dimarts de 16:45 a 17:30
  • Dimecres de 16:45 a 17:30

Si voleu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, per email: extraescolar.ampacr@gmail.com

Una salutació,

Comissions Extraescolar i Casal d’Estiu