Llibres de Text 2018/19

Benvolgudes famílies,

Desitgem que hagueu gaudit de un bon estiu, igual que nosaltres, torneu amb les piles carregades de cara al nou curs escolar.

Us recordem que aquest any el lliurament de llibres es farà directament a les classes. El primer dia de classe, cada nen/a que hagi adquirit els llibres a través de l’Ampa trobarà un bossa de plàstic amb el seu nom, els llibres i l’agenda.

En cas de no rebre-ho, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correo de la comissió de llibres, per tal de sol.lucionar la incidència el més aviat possible.

D’altra banda, informen que aquelles famílies que no hagin adquirit els llibres amb nosaltres o no hagin fet el 2n pagament ABANS DEL 12 DE SETEMBRE, hauran d’abonar 5€ addicionals, recàrrec per pagament fora de termini. Si canvien d’opinió i no volen adquirir els llibres mitjançant l’AMPA, sel’s retornarà l’import de la reserva durant el mes d’octubre.

De manera excepcional hi haurà atenció a les famílies al despatx per tal d’aclarir dubtes i incidències amb el lliurament de llibres.

L’horari sera el següent:

  • Dijous 13 de setembre de 9 a 10h i de 16:45 a 17:30h
  • Divendres 14 de setembre de 9 a 10h.

No es podran fer pagaments de quota d’Ampa ni de 2ª part de llibres a excepció del pagament de llibres fraccionats.

Gràcies per la vostra col.laboració, per qualsevol dubte posar-vos en contacte amb nosaltres biblioteca.ampacr@gmail.com

Una salutació i feliç curs 2018-19!

Comissió de Llibres
AMPA ESCOLA CAN ROCA

********************************************************

Benvolgudes famílies,

Us informen que estan disponibles les agendes.

L’horari de venda al despatx és el següent:

– Dimecres 12 de setembre de 16:45 a 17:15h

– Dijous 13 de setembre de 16:45 a 17:15h


Preus agendes:

– 4€ socis de l’Ampa

– 7€ no socis de l’Ampa


Comissió de Llibres

AMPA ESCOLA CAN ROCA