Menjador

Benvolgudes famílies,

L’escola disposa de menjador i cuina pròpies. Scolarest és l’empresa de restauració especialitzada per al sector educatiu que se’n fa càrrec del seu funcionament.

Les famílies dels alumnes de l’escola que necessitin fer ús d’aquest servei han de contactar amb la coordinadora de menjador de l’empresa Scolarest, Débora Cornellas al telèfon 672 650 153, que els atendrà de dilluns a divendres de 9 a 9:30 del matí.

PREUS CURS 2018-19

Preu menú diari fix: 6,20€ (alumnes que es queden diariament)
Preu menú diari fix, per al 2n germà: 6,01€
Preu menú diari fix, per al 3r germà: 5,74€
Preu tiquet esporàdic: 6,83€
Entrepans: 1,10€

El sistema de pagament serà sempre per domiciliació bancària, tant pels alumnes fixes com per els alumnes esporàdics.

MENÚS

Cada mes s’informará a les famílies de la previsió de menús diaris. També podeu consultar els menús aquí: Menús mensuals del menjador (pdf).

Hi ha la possibilitat de demanar una dieta alternativa per a aquells nens que tinguin una indisposició puntual. Es necessari donar l’avís a la coordinadora del menjador abans de les 9:30h del matí (Débora Cornellas 672 650 153).

En el cas que un alumne fix no hagi de fer ús del menjador, aurà d’avisar telefònicament per anul·lar el menú d’aquell dia abans de les 9:30h.

PLANIFICACIÓ ACTIVITATS

Cada grup d’alumnes sempre està acompanyat i atès per les seves monitores, tant durant l’hora de dinar com en l’hora de pati. Els monitors tenen cura, eduquen i dinamitzen i són, per damunt de tot, professionals entusiasmats per treballar amb nens , saben com fer-los gaudir i educar-los al mateix temps en aspectes tan importants com ara normes de menjador, convivència, hàbits alimentaris i higiènics.

Activitats d’abril, maig i juny: Programacions 3r trimestre

Si voleu conèixer més detalls sobre la nostra filosofia, el nom dels monitors, els horaris i la nova activitat amb un monitor d’anglès per practicar aquesta llengua en ambients relaxats i distesos, us convidem a llegir aquest document: Presentació Menjador (pdf)

INSCRIPCIÓ I NORMATIVA

Us recordem que és obligatori omplir i entregar la inscripció del curs vigent a la coordinadora del centre a l’inici de l’activitat: Formulari d’Inscripció Menjador

Per conèixer la normativa del funcionament del servei del menjador feu click aquí: Normes

 

Comissió Menjador Ampa Can Roca
E-mail: comedor.ampacr@gmail.com